[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[DFRI-listan] Bortom alla gränserHej!

Igår pratade vi på Sparvnästet med en av stockholms transhumanister. Vi konstaterade att det vore kul om olika teknik/hacking/aktivistiska grupper kunde träffas och göra något ihop. Dels för att det är kul att träffa nya människor som har liknande intressen men kanske helt annorlunda bakgrund, och dels för att våra respektive organisationer kan rekrytera medlemmar hos varandra. DFRI får naturligtvis gärna vara med. Några andra grupper vi vill bjuda in är: makerspace sthlm, bio-hacking gruppen, skarpnäcks hackerspace, futuristerna, mfl.

Vi tänker oss en blygsam start. Kanske något hackaton-liknande på temat "bortom alla gränser" där olika grupper får komma och hänga och utforska ett gemensamt tema. Vi tänker att det finns en massa gränser som tål att utmanas och brytas; organisationsgränser, landsgränser, juridiska-, ekonomiska-, psykologiska-, kognitiva-, prestanda-gränser etc. Och andra gränser som är bra att ha. Allt är väldigt oklart just nu som ni säkert märker.

De som är intresserade av att vara med och brainstorma på ett sådant hackaton/seminarium/konferens-ish event är välkomna till Sparvnästets lokal på Hangövägen 18 på Tisdag nästa vecka från 18. Ni får även gärna joina #sparvnastet @Freenode för att prata om detta.

// Anders

--
DFRI-listan är öppen för alla.
Listan arkiveras och publiceras öppet på internet.
Arkiv: http://dir.gmane.org/gmane.org.user-groups.dfri
Listpolicy: https://www.dfri.se/regler-for-listan